Οδηγός Αγοράς

Οδηγός Αγοράς

Μετά την δημιουργία λογαριασμού απο μέρους σας, πρέπει να αναμείνετε να αξιολογήσουμε τα απαιτούμενα έγγραφα που σας ορίζουν ως πελάτη χονδρικής, και να σας ενεργοποιήσουμε τον λογαριασμό ώστε να πραγματοποιήσετε την πρωτη σας παραγγελία.

Οι τιμές ως επι των πλείστων αναφέρονται σε κιβώτιο, το οποίο ειναι και η ελάχιστη μονάδα παραγγελίας σε αυτα τα προϊόντα. Εκτος και αν αναφέρεται στο προϊόν κατι διαφορετικό.

Τα προϊόντα χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες ανάλογα με το είδος τους για πιο εύκολη ταξινόμηση. Τα διάφορα φίλτρα στα αριστερά της σελίδας βοηθούν στην ταχύτερη πλοήγηση.

Μετά την ολοκλήρωση του καλαθιού, μπορείτε να επιλέξετε σαν τρόπο πληρωμής “Αίτηση προσφοράς”. Έτσι θα είμαστε σε θέση να σας δώσουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Αυτή τη στιγμή διαθέσιμες μέθοδοι πληρωμής ειναι η τραπεζική και η Αντικαταβολή.

Στα σχόλια της παραγγελίας σας μπορείτε να μας γράψετε με ποιο μέσο θελετε να σας αποστείλουμε την παραγγελία: Courier, όνομα μεταφορικής κλπ.

Προτείνουμε να επιλέγεται την ποσότητα των προϊόντων που επιθυμείτε να παραγγείλετε είτε απο την σελίδα των προϊόντων είτε απο την σελίδα του καλαθιού. Με αυτόν τον τρόπο ενημερώνεστε για τα ελάχιστα και τα μέγιστα όρια παραγγελίας ανα κωδικό.